Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sprzedam Xbox 360 60gb gry KOMPLET
18-06-2011, 21:22
Video Sprzedam Xbox 360 60gb gry KOMPLET
Witam niestety jestem zmuszony sprzedać mój świetny Xbox, a więc przechodząc do rzeczy:
Konsola Xbox 360 60gb z lipca albo sierpnia 2008 roku zadbana mało używana sprawna w 100% zadbana gry instalowane zawsze na dysku konsole była w pionie, odkurzana regularnie, wraz z 2 padami jeden niestety lubi się wyłączać gdy sie nim wstrząśnie do tego 2 akumulatorki używane które starczają na ok. 10h grania, nowy headset, okablowanie pełne kabel hdmi, kabel od internetu zasilacz, wszystkie instrukcje gwarancja, do tego oryginalne gry: Modern Warfare 2, Call of Duty Black Ops, Left 4 Dead 2 i Gears of War 2 (w opakowaniach zastępczych bez instrukcji), forza motorsport 3 (2dvd), wszystkie gry z serii GTA IV (3 gry), Halo Reach, dodatkowo PEŁNE WERSJE zainstalowane w większości Battlefield Bad Company 2, Lost Planet 2, Alan Wake, Gears of War, Halo Wars, Call of duty 4, Fable 3 wraz z kontami na których je kupiłem a więc można je ponownie ściągać usuwać itd, dodatkowo posiadam na konsoli wszystkie płatne dodatki do coda 5, mw2, black opsa, left 4 dead 2, gears of war 2, gears of war 1, halo reacha, również pełno obrazków do konta, do końcal ipca konto GOLD, ciuszki i elementy awatara, nak ontach dadatkowo jest ponad tysiąc punktów do wydania, czekam tylko na rozważne propozycje zestaw jest wart swojej ceny jest zadbany posiadam na allegro około 70 komentarzy 100% pozytywnych 13 przprowadzonych poprzez gametrade transakcji równiez 100% pozytywne,preferuje sprzedaż poprzez allegro, ale ta forma będzie droższa możliwy odbiór osobisty w Busku-Zdroju lub wysyłka pocztą to już do umowy, zaparaszam na moje gadu-gadu po więcej informacji i prosze równiez tam skladac propozycje GG 2268858
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | www.xbox-forum.vot.pl | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS